VALPEFORMIDLING

 Valpeformidling

Er du interessert i corgivalp?

Valpeformidleren vår hjelper deg gjerne med informasjon om oppdrettere som enten har valper eller som planlegger valper, men det er et par ting som er greit å tenke på før du tar kontakt.

Det finnes to raser av Welsh Corgi, Cardigan og Pembroke. Det første du må avgjøre er hvilken av rasene du vil ha. Du finner informasjon om begge rasene her på corgi.no.

Det er for tiden stor etterspørsel etter tilgjengelige valper. Du må regne med ventetid og at valpen sannsynligvis ikke kommer til den planlagte sommer, påske- eller vinterferien. Det er ikke uvanlig å måtte vente 6-12 mnd på å få valp.

Mange lurer på hva prisen på en corgi er. Det er opp til den enkelte oppdretter og prisene varierer.

Alle oppdretterne er glade i hundene sine og vil det beste for valpene de oppdretter. Valpekjøpere blir vurdert nøye for å være sikker på at valpen kommer til et godt og «for alltid»-hjem. Planlegg derfor godt for hvordan dere kan legge til rette for et nytt familiemedlem, og regn med at den kan bli både 12 og 15 år gammel.

Ta gjerne kontakt med vår valpeformidler for mer informasjon, lykke til!

Valpeformidler Gry Moen

Epost: valpeformidler@corgi.no

Telefon: 413 22 591

 

Hvis du vil finne ut om det er en oppdretter i nærheten av der du bor, så finner du oppdretterne på menyen «Oppdrettere» og der er de delt opp i Cardigan og Pembroke.

Der finner du også kontaktinformasjon til hver enkelt oppdretter.

 

Comments are closed.