INSTRUKS FOR KIOSK- OG BEVERTNINGSANSVARLIG, VÅR MASTERCHEF

-Vedkommende skal være ansvarlig for bevertning og kiosksalg på Norsk Welsh Corgi klubbs arrangementer. Men dette betyr ikke at vedkommende ikke kan delegere enkeltoppgaver eller deler av oppgavene til andre.

-Vedkommende sender sitt kontonummer, samt kvitteringer og regnskap til klubbens kasserer snarest etter arrangementet.

Kvitteringer og regnskap kan scannes og sendes på epost.

-Ta kontakt med styret i forkant av hvert enkelt arrangement for å forsikre seg om hva som er forventet av bevertning/kiosksalg.

-Husk kvittering for alt man kjøper.

-Gå aldri ifra pengeskrinet uten at man sikrer seg at en ansvarlig passer på.

-Holde utstyret til kiosken rent og klart til bruk

-Medbringe utstyr til arrangementene:

Bord og stoler- kan bringes av andre i styret sammen med eks. utstillingsutstyr

Pengeskrin- vekslepenger skaffes av kasserer

Kaffetrakter

Vann

Filter

Kaffe

Te

Melkepulver, sukkerbiter

Mineralvann

Termokanner

Pølsekoker

Vaffeljern

Øse

Pølseklype

Duker, plast eller papir

Prisliste

Engangsutstyr:

  • Servietter
  • Kopper og glass
  • Asjetter
  • Bestikk

Pølser, sennep, ketchup, sprø løk

Vaffelrøre, syltetøy

Kaker

Eksempler ved arrangementer:

Corgiens dag:

Forslag til innkjøp: 5 poser kaffe, te, sukker, 60 pølser, 30stk 5 dl. div. brus, lomper 30, pølsebrød 30, sennep 2, ketchup 2, bringebær- og jordbærsyltetøy, vaffelrøre (kan kjøpe poser med ferdig vaffelrøre, men kan også lages etter egen oppskrift. og fylt på 1,5 liters brusflasker, ca 5 flasker). Det går mye vafler.

Be noen om å bake en langpanne sjokoladekake, det er alltid populært.

Du behøver ikke være alene i kiosken, be om hjelp, det er flere som kan dele på jobben.

Årsmøte /medlemsmøter.

Undersøk om det er kaffetrakter og kopper og asjetter i møtelokalet. Kjøp in brus og kaffe. Sørg for at noen baker kaker, 2-3 kaker.

Spesialutstilling.

Dersom klubben skal stå for kafeteriadrift blir dette på linje med Corgiens dag.

Andre ganger er det et samarbeid med andre klubber.

Sørge for lunsj til dommere og ringpersonell.

Julebord.

Kontakt med hotellet eller selskapslokalet.

Bestemme meny sammen med styret.

Ta imot påmelding.

Felleslunsj under Dogs4All

Sørge for at deltakerne bidrar med forskjellige matretter, brød, kjeks, kaker og frukt.

Medbringe drikke og engangsutstyr. Dekke bordet.

NWCKs kasserer er:

Anita Bjørnstad
Kvernbakken 31
1414 Trollåsen
bjornstad.anita@gmail.com
mobil: +47 932 06 736