Omplassering – Welsh Corgi Pembroke

Rase: Welsh Corgi Pembroke

Hundens navn på registreringsbeviset: Torefjells Qinto Oreo

Hundens fødselsdato: 18.10.2015

Annen info om hunden: Det er med et ekstremt tungt hjerte vi ser oss nødt til å måtte omplassere Oreo. I første omgang prøver vi om det er noen i Rogaland som har lyst på han. Vi er opptatt av at han skal komme til et hjem som har god tid til han, og kan gi han kjærligheten, turen og treningen han fortjener. Oreo er en hannhund på 4.5 år. Han er en sta fyr, og bør komme til et hjem som er vandt med rasen og hannhund. Han er veldig glad i mennesker og barn, helst mer enn andre hunder. Han går ikke så godt overens med andre hannhunder, så han må komme til et hjem med tisper eller noen uten hund fra før. Vi har et barn på 4 måneder, og Oreo har vært veldig rolig og snill med henne. Det ligger mange bilder av han på instagram med brukernavn @oreocorgi Kontakt meg for mer informasjon.

Eiers navn: Erik Haugland / Paula Beatrice Cruz

Adresse: Skaraslåtten 26A, 4326 Sandnes

E-mail: haugisen@gmail.com

Telefonnummer: 46778153