Omplassering – Welsh Corgi Pembroke

Rase: Welsh Corgi Pembroke

Hundens navn på registreringsbeviset: Annwns Bumi

Hundens fødselsdato: 10.02.2017

Annen info om hunden: 2 år gammel Pembroke hannhund omplasseres. Hunden trenger et fast lederskap da han har utviklet seg til å bli en egenrådig “herremann”. Som gjeterhunder for øvrig, så gjeter han så godt han kan. Men når rammene ikke har vært på plass, så har han lagt seg til en uvane med å forsøke å samle biler og joggere. Det er lett å forstå at dette lett kan skape konflikter. Litt napping i haser eller bukseben er ikke alltid den beste introduksjonen for et langt vennskap. Som dere skjønner, så er det en egenrådig herremann som søker et nytt hjem. Noe erfaring med hund trengs altså. Men ung som han er, så vil strammere tøyler og godt samarbeid kunne gi et godt vennskap for mange år fremover. Hunden har kun en stein og har vokst opp i et hjem uten barn. Opplysninger om hunden rettes til oppdretter.

Eiers navn: Sissel Brujordet (oppdretter)

Adresse: Skårgangen 16C, 7029 Trondheim

E-mail: sisselvenke55@gmail.com

Telefonnummer: 91120018